Extol 8893004

Extol 8893004

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Extol termékek: Extol Kézi körfűrész

Makita 5705RK Kézi körfűrész 95 530 Ft Makita 5705RK Makita SP6000 Kézi körfűrész 117 900 Ft-tól Makita SP6000 HiKOKI (Hitachi) C6UY Kézi körfűrész 70 099 Ft HiKOKI (Hitachi) C6UY HiKOKI (Hitachi) C6BUY Kézi körfűrész 82 199 Ft HiKOKI (Hitachi) C6BUY
Termékleírás
Típus Vezetékes
Teljesítmény 1300 W

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ajánlás
  • Er gonomikus, puha műanyag borítású a körfűrész, kézre álló markolat, a kényelmes munka érdekében.
  • A párhuzamvezető segíti a pontos vágást.
  • Ferde vágás 45°-ig, fokozatmentes mélységállítás, az univerzális használhatóságért.
  • Porelszívó csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, a tiszta munkafelület biztosításához.
  • Rugós biztosítású védőburkolat, a balesetek elkerülése végett.  
  • 1 év teljes körű garancia  (bővebben a minőségről és a garanciáról)
Ajánlás Elsőso rban faanyagok darabolása, hossz- és keresztirányú vágása, pozdorja, rétegelt lemez, OSB, bútorlap, munkalap, műanyagok vágására. Speciális fűrészlap segítségével üreges színesfém profilok vágására is alkalmas. Az Extol prémium körfűrész gépe Master szerszámosztályba sorolható. Egyik alapvető jellemzője a prémium gépeknek, hogy egy sor olyan megoldással és szabadalommal rendelkeznek, amelyek csak a profi gépekben találhatók meg és nem utolsó sorban az áruk is igen kedvező.
Az Extol 889393004 körfűrész meglehetősen nagy 1400 W - os teljesítményen üzemel, mellyel vékonyabb faanyagok műanyag lapok könnyen és gyorsan vághatók, darabolhatók. A körfűrész kézben tartása kis súlya véget abszolút nem megterhelő. Az Extol körfűrész modellel komfortosan végezhetjük munkánkat, köszönhetően a markolat puha fogásának, mely csúszásgátlóval és rezgésterhelés ellen védő elemekkel került kialakításra. A ferde vágások kivitelezésében a dönthető fűrészlap van segítségünkre, míg az egyenes vágásoknál a beépített párhuzamvezető. A körfűrész porszívó csatlakoztatási opciónak nagy hasznát vesszük, ha a munkaterület tisztán tartása fontos számunkra. Az Extol a véletlen munkabalesetek elkerülése érdekében a mozgó fűrészlapot védőburkolattal látta el.
Teljesítmény: 1300 WHálózati feszültség: 230 VÜresjárati fordulatszám: 4500 1/percFűrésztárcsa átmérő: 160x16 mm (Z18)Vágás mélység (90°): 53 mmVágás mélység (45°):36 mmDőlésszög: 0 - 45°Súly: 3,7 kgGarancia: 1 év

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.